Linoleum

Hvis du tror, at linoleum er kedeligt, så ring til os og mærk begejstringen. For et praktisk gulv kan også være et flot gulv. Vi lægger altid linoleum, så rummet er rart at være i.

Selvfølgelig ser du linoleum mange steder – institutioner, skoler, butikker, kontorer og i mange køkkener rundt om i de danske hjem. Det giver så god mening, for det er let at rengøre og kan tåle at blive brugt. Men der er mere til det – du skal da have linoleum, der også bidrager positivt til rummet. Sådan tænker vi, og sådan lægger vi, så brug os også gerne i inspirationsfasen.

Der er mange muligheder med linoleum, og i køkkenet giver det rigtig god mening. Det er slidstærkt og let at rengøre.

Gode linoleums-facts

Linoleum er et organisk materiale. Det består primært af linoleumscement, som er iltet linolie og harpiks. Linoleum leveres som banevarer i 2 m bredde eller som fliser og kan også leveres som svømmende gulve.

Her har gulvfladen plads til at bevæge sig i forhold til det bærende underlag, så kan mellemlag nemlig bruges til eksempelvis at gøre noget for isolering eller være lyddæmpende.

Farvemuligheder og nuancer i det færdige gulv er rigtig mange, så lad os høre dine tanker og ønsker, så finder vi det helt rette til dig.

  1. Spartling og opretning af gammelt køkkengulv. Montering af linoleum i banevare.

  2. Spartling og montering af linoleum. #

  3. Linoleum er et godt valg til køkkengulvet. Praktisk og nemt at rengøre.

  4. Køkkengulv monteret med linoleum. København

  5. Linoleum monteret i køkken på Nørrebro, København.

  6. Trappe i opgang renoveret med nye messingskinner og linoleum.

  7. Trappe i opgang. Renoveret med nye forkantsskinner og linoleum.